email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Με ποια ρούχα συνδυάζονται οι ανδρικές και οι γυναικείες Εσπαντρίγιες!

Μια από τις δυνατότερες τάσεις της σεζόν, οι εσπαντρίγιες, είναι ιδανικές για αυτή την μεταβατική περίοδο που οι μπότες μας ζεσταίνουν ενώ τα σανδάλια είναι υποδήματα του Καλοκαιριού.
Οι εσπαντρίγιες μετρούν πολλά χρόνια ιστορίας και αποκτούν ολοένα και περισσότερους οπαδούς!
Πολλοί διάσημοι οίκοι έχουν παρουσιάσει πάνινες εσπαντρίγιες για όλα τα γούστα και τα στυλ. Οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ρουχα και θα σας συνοδεύσουν από τους ανοιξιάτικους μέχρι τους καλοκαιρινούς σας περιπάτους.
Δείτε παρακάτω πως θα τις συνδυάσετε ανάλογα με την περίσταση!

Γυναίκες 

Για casual look

Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ταιριάξτε ένα ζευγάρι δαντελένιες εσπαντρίγιες με ένα τζιν σορτσάκι ή με μια φούστα και ένα χαλαρό τοπ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τζιν πουκάμισο για να το χρησιμοποιήσετε ως ζακέτα.
Ακόμη, είναι το καταλληλότερο παπούτσι για navy look. Με ένα τοπ με ρίγες θα γίνει το στυλ σας casual-chic.

Για την εργασία σας

Στον χώρο εργασίας σας συνδυάστε φλοράλ εσπαντρίγιες με το τζιν ή το παντελόνι σας και με ένα πουκάμισο. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με μια κομψή τσάντα και πολύχρωμα αξεσουάρ.

Στην βραδινή σας έξοδο

Ένα φόρεμα συνδυασμένο με τις εσπαντρίγιες μπορεί να σας χαρίσει μια υπέροχη και άνετη εμφάνιση. Για να γίνει το Look σας πιο βραδινό, επενδύστε σε ένα φόρεμα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Κρατήστε μια τσάντα φάκελο και φορέστε τα πιο εντυπωσιακά σας σκουλαρίκια!
Ιδανικά επιλέξτε ένα λευκό ή ένα μαύρο αέρινο μακρύ φόρεμα, το οποίο θα σας κάνει τις σιλουέτες σας πιο ψηλόλιγνες.

Άντρες

Για casual look

Τι πιο cosy από το να συδυάσετε τις εσπαντρίγιες σας με τζιν βερμούδες και T-shirt για ένα χαλαρό περίπατο στην πόλη ή για τον καφέ με τους φίλους σας!

Για τη δουλειά

Στην δουλειά σας μία επιλογή είναι να συνδυάσετε τις εσπαντρίγιες σας με το διαχρονικότατο και κλασικό τζιν σας. Εάν θέλετε όμως να δείξετε πως κατέχετε το look, οι εσπαντρίγιες συνδυάζονται άψογα με το Chinos παντελόνι σας είτε σε γήινες αποχρώσεις, είτε σε έντονο χρώμα για τους πιο τολμηρούς!
Tip: Γυρίστε τα ρεβέρ του παντελονιού σας 1 ή δυο φορές μέχρι τον αστράγαλο!

Για τη βραδινή έξοδο

Θεωρείτε ότι πιο μοντέρνο να συνδυάσετε τις εσπαντρίγιες σας με λινό κοστούμι ή με το πουκάμισο σας. Πολύ καλή επιλογή αποτελεί η μονόχρωμη εσπαντρίγια με κορδόνι.

Πηγή: http://rouxa365.gr/

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σου! Προσωπικά για τα ανδρικά ντυσίματα του αδερφού μου εμπιστεύομαι μόνο τη gant , είναι πολύ κομψά και συνδυάζονται εύκολα! ttps://www.notos.gr/brands/gant/?Categories=129&Min=10&Max=585&sortBy=Default

    ΑπάντησηΔιαγραφή