email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Συνείδηση οδικής ασφάλειας



3 Μαρτίου 2010

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας στέλνω συνημμένο έγγραφο με ενέργειες και προσπάθειες που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια για να αφυπνίσω και να αναπτύξω συνείδηση οδικής ασφάλειας.
Δυστυχώς, ενώ σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σκοπός είναι η εφαρμογή μιας πολιτικής μείωσης τροχαίων ατυχημάτων βασισμένη ουσιαστικά στην εκπαίδευση των πολιτών να τηρούν τον Κ.Ο.Κ., στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο. Πολίτες προβαίνουν σε ψυχοφθόρες διαδικασίες και αγωνίζονται απεγνωσμένα για να πείσουν και να «εκπαιδεύσουν» τους αυτοαποκαλούμενους αρμόδιους κρατικούς φορείς που εμπλέκονται στο θέμα οδική ασφάλεια, ούτως ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να μπορέσουν να εκπαιδεύσουν τους πολίτες.
Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ΠΡΩΤΗ σε θανάτους από τροχαία ατυχήματα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κατάντια γι’ αυτή τη χώρα. Η συνείδηση οδικής ασφάλειας τόσο των εκάστοτε κυβερνώντων όσο και των κυβερνωμένων, βρίσκεται σε επίπεδα αξιολύπητου βαθμού και στο θέμα αυτό επικρατεί εγκληματική άγνοια.
Σας παρακαλώ πάρα πολύ να συμπαρασταθείτε στο έργο μου και να βοηθήσετε με το δικό σας τρόπο.

Σας ευχαριστώ πολύ
Χρυστάλλα Χαραλαμπίδου


E-Mail Chrystalla57@gmail.com

ΤΗΛ. 210-7780402
FAX. 210-7799693
Κιν. 6977786002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου