email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καλές στιγμές

Πολλά ωραία συνέβησαν από την ώρα που πήγα στο δήμο Σπάρτης, 8 του Ιούλη 2015 μ.Χ., τόσο στην εργασία που με κάλεσαν, αλλά πολύ περισσότερο στην ευλογημένη τοπική εκκλησία του Ιησού Χριστού της πόλης (ΕΑΕΠ Σπάρτης).
Απότομα πήγα σ' αυτήν την πόλη κι απότομα έφυγα πριν λίγες μέρες, την Κυριακή στις 14 του τρέχοντος.
Με όλους τους ανθρώπους που γνώρισα είχα μια πολύ ωραία σχέση, μ' άλλους λιγότερο, μ' άλλους περισσότερο. Εικοσιεννέα (29) Κυριακές, από την 1η Αυγούστου μέχρι και την τελευταία, μετά την πρωινή λατρεία και την ενθύμηση των Παθών του Κυρίου, πέρασα όμορφες κι ευλογημένες στιγμές με τη συντροφιά αδελφών πότε στο ένα σπίτι και πότε στο άλλο και μία φορά το μήνα όλοι μαζί στην εκκλησία.
Αυτό που με παρακίνησε να γράψω είναι το ξεχείλισμα της Αγάπης, που γέμισε την ψυχή μου, από δυο ευλογημένα παιδιά, ενός ευλογημένου ζευγαριού του Χρήστου και της Μαίρης.
Τα δυο αυτά παιδιά, ο Παναγιώτης (πάει έκτη δημοτικού) κι ο Χρήστος (πάει δευτέρα δημοτικού), γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα από την αγνή κι άδολη αγάπη τους, την οποία εξέφρασαν με δωράκια και προσωπικές τους αφιερώσεις.
Ευχαριστώ τον Θεό για όλους αυτούς τους Ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου