email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Όχι στην αφαίμαξη των Τμημάτων Τροχαίας και γενικά των μάχιμων Υπηρεσιών . Αδειάστε επιτέλους τα επιτελεία!!

«κ. Χαραλαμπίδου καλημέρα
Χωρίς να θέλω να σας κουράσω θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Παρατήρησα πως είστε από τους ανθρώπους που είναι ευαισθητοποιημένοι………. μέσω των αναρτήσεών σας ...
Είμαι ένας Αστυνομικός που υπηρετεί στο Ανακριτικό της Τροχαίας εδώ και μερικά χρόνια και βλέπω καθημερινά μέσω των τροχαίων ατυχημάτων που επιλαμβάνομαι τη σημασία που έχει η εύρυθμη λειτουργία της Τροχαίας... Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια προσπάθεια απαξίωσης της Τροχαίας, για λόγους κυρίως δημοσίων σχέσεων και δήθεν καταπολέμησης του πραγματικού εγκλήματος, αλλά κατά προέκταση απαξιώνονται όλες οι μάχιμες Υπηρεσίες μέσω της βιαστικής, χωρίς προετοιμασία και συνεχούς δημιουργίας νέων Υπηρεσιών ....Για να μη μακρηγορώ, αντιγράφω και επικολλώ ……..

Εκατοντάδες άτομα αποσπάστηκαν πρόσφατα αρχικά για τις ομάδες Δ και Ε πριν λίγους μήνες, τον Αστυνομικό της Γειτονιάς, για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ πριν λίγες εβδομάδες και τελικά αυτή την εβδομάδα δεκάδες άλλοι για Τμήματα Ασφαλείας ... Τα Τμήματα από τα οποία αποσπάστηκαν έχουν κυριολεκτικά διαλυθεί και πλέον εκεί που υπολειτουργούσαν έχουν πάψει να λειτουργούν !
Και ερωτώ : πιο αίσθημα ασφάλειας ενισχύεται ακριβώς όταν δημιουργείται συνεχώς και για λόγους δημοσίων σχέσεων και απλά εμφανούς παρουσίας, "μπάσταρδες" νέες υπηρεσίες, πρόχειρα χωρίς προετοιμασία και υποδομές, παίρνοντας προσωπικό από Τμήματα που ούτως ή άλλως υπολειτουργούσαν και χωρίς να ιδρώνει το αυτάκι αυτών που υπηρετούν σε Αρχηγείο, Γ.Α.Δ.Α και επιτελεία λοιπών διευθύνσεων?
Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμος σταθμός να ρυθμίσει την κυκλοφορία -όταν υπάρχει πρόβλημα- ή όταν κάνω 3 και 4 ώρες να μεταβώ σε ένα ατύχημα, τί να πω στον ταλαιπωρημένο πολίτη ή ακόμη όταν στους δρόμους θα μένουν ατιμώρητοι οι Ελληνάρες παραβάτες, θα τον νοιάξει τον πολίτη αν δεν έχει π. χ η Τροχαία άτομα? Θα τον νοιάξει μόνο το γεγονός ότι δε βλέπει να γίνεται δουλειά !

Σήμερα για παράδειγμα (9/4), στο Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω δεν υπήρχε μέσα Αξιωματικός Υπηρεσίας να εξυπηρετεί τους πολίτες, να σηκώνει τα τηλέφωνα και να δέχεται τα σήματα , μιας και αυτός ήταν έξω και πήγαινε σε ατυχήματα στους Δήμους Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγ. Βαρβάρας, Περιστερίου (1/2) και Νεόκτιστων Ασπροπύργου! Έτσι το γραφείο του Αξ. Υπ. έκλεισε (πρωινιάτικα !! ) και το (ιδιωτικό ασύρματο) τηλέφωνο το σήκωνε ο σκοπός(?!) από τη σκοπιά του !!!
Διαδώστε το σας παρακαλω στους φίλους σας, γιατί αν δεν γίνει "ντόρος" δεν πρόκειται να καταλάβουν τί γίνεται έξω από τα γραφεία τους !!!
Όποτε έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με υπέρμετρες καθυστερήσεις σταθμού ενώ έχετε καλέσει το 100 για κάποιο ατύχημα π.χ. ή γενικότερα με ελλειπή και καθυστερημένη εξυπηρέτηση , να γνωρίζετε από
εδώ και πέρα που οφείλεται ...

ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου