email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αντρικές βερμούδες - ποιες θα φορέσετε φέτος

Οι βερμούδες αποτελούν για τους άντρες την πιο εύκολη και σίγουρη επιλογή κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. 
Μπορούν να συνδυαστούν  με τα πάντα, ανάλογα με το στυλ και τον σωματότυπο σας. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζονταιι άψογα με T-shirt, 
Μπλούζες Polo και πουκάμισα και είναι ιδανικές για τις χαλαρές βόλτες, τον αθλητισμό, τις νυχτερινές εξόδους και τα κλαμπ, ανάλογα  με τον τύπο τους. Δείτε εδώ τους τύπους των βερμούδων που μπορείτε να διαλέξετε και μην διστάσετε να τις εντάξετε στο καθημερινό  σας ντύσιμο, γιατί αν τις φορέσετε μια φορά δεν θα σταματήσετε να τις φοράτε!

Η αθλητική βερμούδα

Η βερμούδα - φόρμα είναι από τα κλασσικά ρούχα που μπορεί να σας συνοδεύσει στην παραλία, το γυμναστήριο και οπουδήποτε αναζητάτε την  άνεση. Φοριέται σε loose γραμμή, δηλαδή να μην σας στενεύει και συνδυάζεται με ένα T-shirt και τα sneakers ή τις σαγιονάρες σας.

Η στρατιωτική βερμούδα

Είναι ιδανική για τους άντρες της περιπέτειας. Μπορείτε να την φορέσετε για τις καθημερινές σας βόλτες στην πόλη ή στο βουνό και να  διευκολυνθείτε από τις τσέπες της για να κουβαλήσετε ότι εσείς κρίνετε απαραίτητο. Συνδυάζεται με αθλητικά παπούτσια, πέδιλα και σαγιονάρες.

Η επίσημη βερμούδα

Η επίσημη βερμούδα έχει ίσια γραμμή και είναι ευκολοσυνδύαστη. Προτιμάται σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις για να τραβήξει τα βλέμματα  πάνω της και συνδυάζεται με T-shirt ή πουκάμισα. Επιλέξτε μια βερμούδα σε έντονη απόχρωση και συνδυάστε την με τα πιο επίσημα παπούτσια  σας.

Πηγή: http://www.e-guana.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου