email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Να στηρίξουμε ιδιαίτερα τους νέους επαγγελματίες!


Ένας πολύ καλός τεχνικός υπολογιστών και νέος που αξίζει να στηρίξουμε, και λέω 'αξίζει', διότι το "παλεύει" μόνος του σε ένα μικρό και λειτουργικό χώρο στον Πειραιά και συγκεκριμένα στα Καμίνια. Θα μου πεις πως θα πάω το μηχάνημά μου εκεί κι άλλα τέτοια... Υπάρχει λύση: με μια μικρή επιβάρυνση έρχεται κούριερ και δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από το χώρο σας!
Ο Δημήτρης Τζαφόλιας είναι πολύ καλός και το σπουδαιότερο μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του και κάποιος που δεν έχει πολλές γνώσεις και δεν γνωρίζει τις ορολογίες τους!
Στη σελίδα του - http://pcwork.gr/ - θα βρείτε αναλυτικά ότι χρειάζεστε και πληροφορίες για οικονομικά προγράμματα σε CYTA, αφού είναι και επίσημος συνεργάτης αυτής της πολύ καλής εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου