email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Το Ευαγγέλιο στην πλατεία του Ρέντη

Αφού οι άνθρωποι δεν πάνε στην εκκλησία να ακούσουν - πάει η εκκλησία στους ανθρώπους!

Σάββατο 14 Ιουλίου του 2012, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στον Αγ. Ι. Ρέντη, μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, 'σκορπίστηκαν' λόγια, από τον υπαίθριο άμβωνα, που 'δρόσισαν' κάθε ειλικρινή καρδιά. 
Άνθρωποι που έχουν δώσει την 'καρδιά' τους στον Μόνο Σωτήρα - τον Κύριο Ιησού Χριστό - χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, ομολόγησαν και κήρυξαν ότι Ελπίδα είναι μόνο σ' Αυτόν!
Απλά και κατανοητά για τον κάθε άνθρωπο, οι ομιλητές δώσανε μηνύματα μέσα από το Ευαγγέλιο και μοιράστηκαν (δωρεάν) Καινές Διαθήκες. 

Έτσι άλλη μια φορά εκπληρώνεται το εδάφιο από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο: "Και θέλει κηρυχθή τούτο το ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη προς μαρτυρίαν εις πάντα τα έθνη, και τότε θέλει ελθεί το τέλος." και από το κατά Λουκά Ευαγγέλιο η ρητή εντολή του Κυρίου Ιησού Χριστού μετά την ανάσταση και λίγο πριν την ανάληψή Του: "Υπάγετε εις όλον τον κόσμον και κηρύξατε το ευαγγέλιον εις όλην την κτίσιν. Όστις πιστεύση και βαπτισθή θέλει σωθή, όστις όμως απιστήση θέλει κατακριθή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου