email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ



Συναντήσεις - Ενημερωτική Συνάντηση
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010
Ώρα: 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ,ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 55 Χολαργός



ΘΕΜΑ : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Χολαργού με αφορμή την απώλεια του φίλου και συντρόφου μας ΠΕΡΙΧΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει εκδήλωση με θέμα την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 19η Απριλίου και ώρα 20:00 μμ, στο Δημαρχείο Χολαργού(Περικλέους 55) στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.
Οι κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Τάσος Ιαβέρης (π. οδηγός αγώνων) και ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) Πάνος Μυλωνάς.
Η απώλεια αυτή, καθώς και πολλών ακόμα νέων παιδιών δημιούργησε στην τοπική μας κοινωνία έντονο προβληματισμό και θλίψη. Μέσα από αυτή μας την δράση επιθυμούμε να ευαισθητοποιήσουμε κυρίως τους νέους στα θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας. Το έλλειμμα οδικής ασφάλειας θεωρείται ένα μείζον εθνικό θέμα και η συντονισμένη επιδίωξή της με κάθε τρόπο και μέσο, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο είναι κοινό ζητούμενο, καθώς όλοι πια αντιλαμβανόμαστε ότι η κατεύθυνση αυτή αποτελεί μονόδρομο για να πάψει να ρέει στους ελληνικούς δρόμους σαν ποτάμι το αίμα αδικοχαμένων ανθρώπων.
Θεωρώντας ότι αυτό το ζήτημα δεν εντάσσεται σε στενά κομματικά πλαίσια αλλά ούτε και σε μικροκομματικές λογικές, προσκαλούμε τις υπόλοιπες πολιτικές νεολαίες του Δήμου του Χολαργού να συμμετέχουν και να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό και να εκφράσουν τις θέσεις τους πάνω στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας.
Για τους παραπάνω λόγους προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες να δώσουν το παρόν ώστε να ενημερωθούν για ένα θέμα που μας αφορά όλους.
Γιατί η σωστή παιδεία και η ενημέρωση σώζει ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου