email: parisaivalis@gmail.com

.........................................................δεν είναι του θέλοντος ουδέ του τρέχοντος, αλλά του ελεούντος Θεού..................................................................................

***************** * 11ος του 2017 μ.Χ. * *************************************** * * * ********************************************************

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Το πρωτάθλημα τελείωσε...


Το πρωτάθλημα τελείωσε και πρωταθλητής Ελλάδος για την σεζόν 2009-2010 είναι ο Παναθηναϊκός όπου τερμάτισε με 70 βαθμούς στην πρώτη θέση. Πίσω του ακολούθησαν: δεύτερος ο Ολυμπιακός με 64 βαθμούς, τρίτος ο ΠΑΟΚ με 62 βαθμούς, τέταρτη η ΑΕΚ με 53 βαθμούς, πέμπτος ο Άρης με 46 βαθμούς, ενώ 12ος τερμάτισε ο Αστέρας Τρίπολης με 36 βαθμούς (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα συμμετάσχουν στα play-off για την τελική κατάταξη των θέσεων από την 2η θέση μέχρι την 5η θέση του πρωταθλήματος). Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε μόνο στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισε και το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Άρη, στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0 (το γκολ ο Σεμπάστιαν Λέτο).

Στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν ανάμιχτα συναισθήματα ύστερα από το τέλος του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αστέρας άξιζε κάποια υψηλότερη βαθμολογική θέση. Ο Βαγγέλης Βλάχος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Αστέρα, να αναλάβει και τη νέα σεζόν τον πάγκο του Αρκαδικού συλλόγου. Ύστερα από αυτή την συμφωνία, οι άνθρωποι του Αστέρα σχεδιάζουν τις μεταγραφές που θα γίνουν για την ενίσχυση του Αστέρα. Ενόψει των μεταγραφών, εμφανίστηκαν πολλοί μνηστήρες για τους παίχτες του Αστέρα. Η ΑΕΚ φαίνετε να ενδιαφέρετε για την απόκτηση του Έντερ και του Οράσιο Καρντόσο, ενώ ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα, μάλλον βαδίζει για την Σταντάρ Λιέγης, την πρωταθλήτρια Βελγίου. Σε ένα φιλικό που έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης με την Κόρινθο, νίκησε 4-1 (δύο γκολ ο Έντερ και από ένα ο Ουντόζι και ο Ουριμπάρι).

Στην Α2 κατηγορία Μπάσκετ, ο Αρκαδικός δείχνει στα τελευταία παιχνίδια να έχει χάσει τις δυνάμεις του και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στον αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών, όπου ηττήθηκε με 72-70.

Υπερήφανη έκαναν όλη την Ελλάδα η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Αθηναϊκού, με την κατάκτηση του κυπέλλου Ευρώπης, απέναντι στην Ναντέζντα. Όμως και η γυναικεία ομάδα Πόλο του Εθνικού Πειραιώς έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα, με την κατάκτηση του Len Trophy, δηλαδή του κύπελλου Ευρώπης, το οποίο κατέκτησαν απέναντι στην Χαντί Μανσίσκ। Τα κορίτσια του Εθνικού και του Αθηναϊκού, πέρα απ’ το ότι έκαναν υπερήφανη όλη την Ελλάδα, έδειξαν στον κόσμο ότι υπάρχουν και άλλα αθλήματα πέρα από το ποδόσφαιρο όπου αξίζει κανείς να ασχοληθεί, αλλά έδειξαν επίσης ότι η Ελλάδα δεν βγάζει μόνο άξιους αθλητές, αλλά και πανάξιες αθλήτριες! Το μόνο που μπορούμε να πούμε, για την κατάκτηση αυτών των δύο βαρύτιμων τροπαίων, είναι ένα μεγάλο μπράβο και στις δύο ομάδες।

N.Π.Αϊβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου